General Information

Våre generelle regler gjelder i denne konkurransen. Vennligst les disse.

Veldig enkelt - en video som varer i 10 sekunder eller mindre. HVA SOM HELST. Få folk til å le, lag noe fet VFX, gjør hva du vil!

I tillegg har vi et utvalg ekstra premier i hver sjanger. Disse deles ut av dommerne uavhengig av publikumsstemmer, og belønner kreativitet og innsats fremfor ren teknisk kvalitet og erfaring.
Det er høyt nivå på konkurransene på TG, men vi ønsker likevel å belønne så mange som mulig for innsats, selv om de er nybegynnere eller uerfarne.
Dette er enda et tiltak i arbeidet Creative gjør for å inkludere alle i et kreativt miljø. 
Du trenger ikke en tittel for å lage ting. Liker du å lage noe, og brenner for det, føler vi at dette burde belønnes, og ekstrapremiene er vår måte å si "Godt jobba, håper du fortsetter".

Times

Competition: Sun Mar 12 00:00Fri Apr 14 18:00 Voting: Sat Apr 15 00:00Sat Apr 15 21:30

Prizes

1st prize – 1500 kr 2nd prize – 1000 kr 3rd prize – 750 kr

Maksimal lengde: Ti sekund.
Maksimal filstørrelse : 50 megabyte.

Bruk huet og folkeskikk - de generelle reglene gjelder, og alle bidrag som inneholder rasisme, vold, undertrykkelse eller lignende blir diskvalifisert.

Du må filme/lage materiale selv - memer er lov, men med måte. Du må ha tillatelse fra person(er) avbildet i videoen.

Vi skal prøve å være mottagelige på så mange filformater som mulig fordi dette er en konkurranse der deltagerne gjerne filmer med telefon.
Om vi har problemer med innleverte bidrag vil vi prøve å kontakte deltakeren for å få rettet dette, så det er viktig å ha riktig kontaktinfo på GE-profilen sin.

Ellers gjelder de vanlige tekniske reglene (spør crew om du er usikker) :

Codec : H.264 i .mp4 container

Oppløsning : 1920x1080, 24, 25, 30, 50 eller 60 fps.

Audio : AAC 48khz

I mange programmer er dette det samme som en YouTube 1080p preset.

Dette er formatet vi kommer til å konvertere videoer til for å sikre smidig avspilling. Det betyr at du taper bildekvalitet om vi må konvertere en ekstra gang, så det er bedre å spørre.


Generelt anbefales det å exportere prosjektet ditt til et mellomformat som DNxHD, DNxHR eller ProRes, og så konvertere denne høykvalitetsfilen til et leveringsformat du leverer til Creative.


Spør heller før enn etter om du er usikker, så kan vi antageligvis hjelpe til.