General Information

Våre generelle regler gjelder i denne konkurransen. Vennligst les disse.

Har du noen gang spilt en sekvens av et spill og friket ut over hvor fett det er? Denne compoen handler om å prøve å skape din egen sekvens som dette, i lydform. Velg et av tre bilder vi har plukket ut, og lag et soundtrack som setter stemning til bildet.

Målet er å få folk til å kaste pengene sine på skjermen og brøle "JEG MÅ SPILLE DETTE NÅ!!!".


Lat som om du har en sykt bra idé til et spill du har laget i lydform, og nå leter du etter et crew som kan hjelpe deg med å lage spillet. Jobben din er å overtale dem med soundtracket ditt.

Bildet vises på storskjermen sammen med soundtracket ved fremføringen. Alt er lov (så lenge du lager det selv), fra dype stemningen basert på droner og SFX, fulle orkestrale musikkstykker, og alt imellom. Det kan lages som eksempelvis en forhistorie, en sekvens fra spillet eller en trailer.

Tips til elementer som kan skape stemning :
Musikk
Ambience
Tale/vokal - engelsk, norsk, ghosting, spirits, aliens?
Lydeffekter

I tillegg har vi et utvalg ekstra premier i hver sjanger. Disse deles ut av dommerne uavhengig av publikumsstemmer, og belønner kreativitet og innsats fremfor ren teknisk kvalitet og erfaring. Det er høyt nivå på konkurransene på TG, men vi ønsker likevel å belønne så mange som mulig for innsats, selv om de er nybegynnere eller uerfarne. Dette er enda et tiltak i arbeidet Creative gjør for å inkludere alle i et kreativt miljø.


Du trenger ikke en tittel for å lage ting. Liker du å lage noe, og brenner for det, føler vi at dette burde belønnes, og ekstrapremiene er vår måte å si "Godt jobba, håper du fortsetter".


Inspirasjon (bildene dere kan velge mellom ligger nedenfor) :


Bildene dere kan velge mellom :

(Full størrelse kan hentes her : http://ftp.gathering.org/TG/2017/CreativeCompos/EpicGameSoundtrack/Kit/) :

AFTERMATH av Dirt Chamber (https://www.facebook.com/TheDirtChamber/)


PAUL BLART MALL CAP av Beeple (http://beeple-crap.com)