General Information

Våre generelle regler gjelder i denne konkurransen. Vennligst les disse.

Dette er sjansen til å bli EDM-stjerne, og utfordringen er som et strategi-spill : Lett å lære seg, vanskelig å mestre.
Konkurransen er like enkel som den er vanskelig : Lag din egen låt.

Et utvalg av produsenter, DJer og agenter fra underholdningsbransjen, blant annet Monstercat, kommer til å velge ut nok låter til å fylle en time på scenen. Vi vil gjerne spille alle bidragene vi får, men erfaringsmessig får vi 40-50, og vi har bare tid til å spille mellom 15 og 20.


Dette er konkurransen hvor musikere kan få vist seg, og vi vil at folk skal presse seg for å lage noe som er ekstra fett.

I tillegg til stemmer fra publikum vil den samme juryen vurdere og gi låtene poeng. Vi vet at folk tidligere har brukt heftig vennevoting for å vinne, og vi vil gjøre vårt beste for å sørge for at seieren går til noen som har fortjent den. Stemmene fra dommerpanelet teller derfor opptil fem ganger så mye som normale deltagerstemmer.


Vi ser etter musikk der artisten(e) er villige til å prøve noe nytt, noe de selv liker, og som de har gjort sitt beste for å gjøre så bra som mulig, utifra sitt nivå.
Og, gjør du en god jobb er også sjansen for å knytte noen gode kontakter stor!

I tillegg har vi et utvalg ekstra premier i hver sjanger. Disse deles ut av dommerne uavhengig av publikumsstemmer, og belønner kreativitet og innsats fremfor ren teknisk kvalitet og erfaring.
Det er høyt nivå på konkurransene på TG, men vi ønsker likevel å belønne så mange som mulig for innsats, selv om de er nybegynnere eller uerfarne.
Dette er enda et tiltak i arbeidet Creative gjør for å inkludere alle i et kreativt miljø. 
Du trenger ikke en tittel for å lage ting. Liker du å lage noe, og brenner for det, føler vi at dette burde belønnes, og ekstrapremiene er vår måte å si "Godt jobba, håper du fortsetter".

Times

Competition: Sat Apr 15 00:00Sat Apr 15 13:55 Voting: Sat Apr 15 00:00Sat Apr 15 23:55

Prizes

1st prize – 5000 kr 2nd prize – 3000 kr 3rd prize – 1500 kr

Max lengde : 3 minutter og 17 sekunder

Låta kan være kortere om det gjør den bedre, men den kan ikke være lengre.

Ved avspilling blir låta avkortet ved 3:17 om den varer lengre. Altfor lange bidrag blir ikke spilt i det hele tatt.


Ingen form for remixing er tillatt, selv om du eier rettighetene til materialet du bruker - låta må være din.


Innleveringsformater :

Vi godtar wav, aiff, mp3, og flac.

Alle bidrag blir konvertert til Wav før avspilling, så det er ingenting å vinne på å komprimere bidraget ditt.
Wav er absolutt anbefalt, men om du av en eller annen grunn ønsker å levere i et av de andre formatene vi godtar skal du få lov til det.
Anbefalt innlevering er sample rate 44.100hz, bit depth 16 bit, som er det samme formatet låtene konverteres til før avspilling. 
Det er heller ikke noe poeng i å levere høyere (24 bit 96khz f.eks.), ettersom dette ikke gir høyere kvalitet (crew tar gjerne den diskusjonen i Creative ;D).