General Information

Våre generelle regler gjelder i denne konkurransen. Vennligst les disse.

Lag en tegning eller et maleri for hånd, digitalt, i ditt favorittprogram!
Denne konkurransen har deadline fredag 14. april kl. 16.00.

Hva må jeg levere inn?:


  • Én PNG- eller JPG-fil i 16:9-format, helst 1920x1080 piksler, som viser det ferdige verket ditt.
  • Minst tre prosessbilder, som viser hvordan du har arbeidet med bidraget. Disse vil bli vist på storskjerm sammen med bidraget ditt under konkurranseshowet.


Hvordan vinner jeg?

Vinneren i denne konkurransen blir avgjort av en kombinasjon av publikumsstemmer og vurdering av en jury.

Premier

Premielista for denne konkurransen finner ut under. I tillegg har vi en del premier, delt mellom denne, og en del andre konkurranser, som vi ønsker å dele ut til bidrag som kanskje ikke når til topps i publikkumsavstemming, men som dommerne våre likevel mener har et godt potensiale. Antallet her er en overraskelse, men det er et betydelig antall premier! Disse premiene kommer i tillegg til 1., 2. og 3. plass.Mer informasjon om innleveringsfrist og konkurranseshow kommer snart!

Times

Competition: Sun Mar 26 23:55Fri Apr 14 16:00 Voting: Fri Apr 14 23:00Sat Apr 15 21:30

Prizes

1st prize – 3000 2nd prize – 1500 3rd prize – 750

  • Bidraget må tegnes for hånd i ditt favorittprogram (for eksempel Adobe Photoshop, Paint.NET, Paint Tool SAI) med ditt favoritt-tegneredskap (for eksempel datamus, tegnebrett, touchpad)
  • Vektor og/eller 3D rendering er ikke tillatt.
  • Skannede elementer er tillatt, for eksempel en skisse tegnet på papir, men det må være tydelig at bidraget ditt hovedsakelig er laget digitalt.
  • Motivet i bidraget må være ditt eget, karakterer og konsept som tilhører andre eller som er tatt fra filmer/tv-serier/tegneserier o.l. er ikke tillatt.
  • Alle elementer i bidraget (teksturer o.l.) må være laget av deg, men du kan bruke digitale pensler laget av en tredjepart.
  • Det skal ikke være tekst i bidraget, med mindre det er en del av motivet på en logisk måte - for eksempel et skilt eller detaljer på klær.