General Information

Våre generelle regler gjelder i denne konkurransen. Vennligst les disse.

Dette er en multidisiplinkonkurranse, hvor du skal designe din egen karakter, og presentere den på best mulig måte.


Her er det konsept som vinner, og hva som leveres - om det er tegna skisser eller 3D-modell betyr ikke noe, så lenge du får presentert ideen på en god måte. Stikkord kan være grafikk, animasjon, tekst, lydeffekter, men bidraget må minst inneholde ett visuelt element. Det visuelle er det som garanteres framvist på scena


Klarifisering:
Du skal designe en karakter, dvs. en person, robot, monster eller lignende. Karakteren kan være fra et spill eller film du jobber på, eller bare en karakter du har tenkt deg. Når du leverer kan du levere hva du vil for å presentere karakteren din, om det er en tekst beskrivelese, skisser, 3D fil, eller animasjon er helt opp til deg, så lenge det er tydelig hva du ønsker å få fram. Du må levere minst et visuelt element som vi kan vise på scenen, dette kan være et håndtegnet sketch, ferdig utviklet tegning i photoshop eller bilde av din 3D modell, igjen det er helt opp til deg, så lenge det er et bilde som vi kan vise fram.
Vinner bidrag vil bli valgt av en jury og publikumavstemning, og vil være basert på designen på karakteren, ikke selve gjennomførelsen. Så om det er en tegning eller 3D grafikk skal ikke ha noe å si, men heller "personligheten" bak din karakter.

Premier

Premielista for denne konkurransen finner ut under. I tillegg har vi en del premier, delt mellom denne, og en del andre konkurranser, som vi ønsker å dele ut til bidrag som kanskje ikke når til topps i publikkumsavstemming, men som dommerne våre likevel mener har et godt potensiale. Antallet her er en overraskelse, men det er et betydelig antall premier! Disse premiene kommer i tillegg til 1., 2. og 3. plass.

Times

Competition: Fri Mar 24 00:00Fri Apr 14 16:10 Voting: Fri Apr 14 23:00Sat Apr 15 21:30

Prizes

1st prize – 3000 kr 2nd prize – 1500 kr 3rd prize – 750 kr

- Du må personlig stå bak designet, både idé og gjennomføring. Dette betyr at du ikke kan bruke karakterer og konsept fra filmer, spill, bøker eller annet som allerede eksisterer.

- Bidraget må inneholde minst ett grafisk element, men man også inneholde lyd, andre tegninger, tekst. Viktig stikkord: presenterbart. Ta gjerne kontakt med oss om du har spørsmål.

- Hvis du sender inn en 3D-modell, må du også levere et wireframe-bilde av modellen.